Nava amiral de la Land Rover vrea sa fie imbatabila in 2019. Schimbari importante in gama de motorizari

Nava amiral de la Land Rover vrea sa fie imbatabila in 2019. Schimbari importante in gama de motorizari
  • Range Rover primeste imbunatatiri pentru 2019
  • Motorul turbo diesel actual dispare din gama
  • SUV-ul primeste si cateva sisteme de asistenta noi
Distribuie pe Facebook

Varful de gama al britanicilor de la Land Rover vrea sa fie si mai bun in 2019. Printre noutati regasim cateva sisteme de asistenta si siguranta dar si o noua motorizare diesel care inlocuieste actualul agregat de 3.0 litri turbo TDV6.

Momentan, intrarea in gama Range Rover se face cu un propulsor turbo diesel de 3.0 litri TDV6, care livreaza ambelor punti 258 de cai putere si 600 Nm cuplu. Acest model pleaca in Romania de la 99.008 euro si poate fi comandat alaturi de nivelurile de echipare HSE, Vogue, Autobiography si SVAutobiography.

Range Rover Autobiography

De anul viitor, aceasta motorizare va dispare din oferta englezilor iar locul sau va fi luat de un propulsor twin-turbo diesel tot de 3.0 litri. Acesta va dezvolta 275 de cai putere si 625 Nm cuplu, cu 17 cai si 25 Nm mai mult decat actualul propulsor TDV6. Consumul de carburant declarat de producator este de 7.1 litri/100 de kilometri.

Range Rover Autobiography

Totodata, motorul diesel twin-turbo V8 de 4.4 litri si 339 de cai putere va veni alaturi de o transmisie automata cu opt trepte imbunatatita pentru a reduce consumul de combustibil si nivelul de emisii. Land Rover sustine ca in prezent are un consum mediu de 8.4 l/100 de km.

Range Rover Autobiography

Range Rover model 2019 va oferi deasemenea sistemul Adaptive Cruise Control cu functie Stop & Go, care ii permite sa mentina o distanta prestabilita fata de masina din fata, sa franeze sau sa se opreasca in functie de aceasta, sau sa porneasca din nou daca stationarea dureaza cel mult trei secunde.

Range Rover Autobiography

Din oferta navei amiral nu va lipsi nici sistemul Steering Assist, care ajuta la mentinerea vehicului pe centrul benzii pana la viteze de 180 de km/h, chiar daca soferul tine mainile pe volan.

Range Rover Autobiography

"Range Rover este SUV-ul de lux autentic si cel mai performant si mai rafinat vehicul de acest gen. Cele mai recente actualizari asigura clientilor confortul la care se asteapta, cu mai multa siguranta ca oricand, " a precizat Nick Collins, un oficial de rang inalt de la Land Rover.

Range Rover Autobiography

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Range Rover Autobiography
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2018