Nemtii au scos pe piata un super-sedan cu motor diesel si tractiune integrala, care bate la fund multe masini pe benzina

Nemtii au scos pe piata un super-sedan cu motor diesel si tractiune integrala, care bate la fund multe masini pe benzina
  • Nemtii au scos pe piata un super-sedan cu motor diesel si tractiune integrala, care bate la fund multe masini pe benzina
  • Principalul punct de atractie il reprezinta, fara doar si poate, viteza maxima de 286 de kilometri pe ora
  • Nici timpul de numai 4.4 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu va trece neobservat
Distribuie pe Facebook

Principalul punct de atractie il reprezinta, fara doar si poate, viteza maxima de 286 de kilometri pe ora, insa nici timpul de numai 4.4 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu va trece neobservat. Ba din contra.

Dezvelita oficial chiar in cursul acestei dimineti, versiunea imbunatatita a celebrei Alpina B5 nu este nici pe departe singura surpriza pregatita de conducerea companiei nemtesti pentru ziua de astazi, 11 iunie. Seria premierelor absolute continua cu noul D5 S Facelift, un super-sedan care gazduieste in compartimentul motor un diesel de trei litri si 408 cai putere, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Alpina D5 S Facelift

Alpina D5 S Facelift

Acompaniat de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, propulsorul cu trei turbine si sase cilindri in linie ofera inclusiv un cuplu maxim de 800 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate dupa un interval de numai 4.4 secunde. Si mai impresionanta este insa viteza de top, mai mare decat in cazul multor masini pe benzina: 286 km/h, conform comunicatului de presa.

Comercializata in schimbul unei sume minime de 92.500 de euro, aceeasi versiune imbunatatita a actualei Alpina D5 S se mai poate lauda si cu o parte frontala agresiv stilizata, plus jante forjate pe 20 de inch si evacuare cvadrupla. La interior, departe de privirile curiosilor, clientii super-sedan care gazduieste in compartimentul motor un diesel de trei litri si 408 cai putere se vor bucura de un lux si confort nemarginite.

Intr-un final, despre impresionanta masina cu tractiune integrala si cutie automata in standard mai trebuie spus ca este disponibila la vanzare si intr-o caroserie cu cinci portiere, de tip break, ce promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 4.6 secunde. Si, totodata, sa atinga o viteza maxima de 283 de kilometri pe ora, performanta intalnita la foarte putine benzinare intalnite pe produsele din clasa mare.

Alpina D5 S Facelift

Alpina D5 S Facelift

Alpina D5 S Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Alpina D5 S Facelift
mai multe