Daca nu vrei s-auzi de M5, ASTA e masina ta. Are 621 de CAI sub capota si atinge 330 KM/H

Daca nu vrei s-auzi de M5, ASTA e masina ta. Are 621 de CAI sub capota si atinge 330 KM/H
  • Daca nu vrei s-auzi de M5, ASTA e masina ta
  • Are 621 de CAI sub capota si atinge 330 KM/H
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu... valoarea medie din dreptul consumului de carburant, care nu depaseste 11.2 litri la 100 de kilometri - potrivit primelor informatii oficiale.

Dezvelita public cu ocazia editiei din primavara anului 2017 a faimosului Salon Auto International de la Geneva, cea mai recenta generatie a celebrei Alpina B5 a primit astazi un binemeritat facelift. Anuntata cu numai cateva momente in urma, versiunea imbunatatita a masinii proiectate pentru a concura inclusiv cu BMW M5 ofera in continuare un motor V8 bi-turbo, unitatea de 4.4 litri primind insa o serie de modificari pentru un total de 621 de cai putere (+13 CP).

Valoarea din dreptul cuplului maxim a ramas neschimbata, la 800 Nm, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum cu aproximativ 0.1 secunde mai repede decat anterior, in doar 3.4 secunde.

Alpina B5 Facelift

Aceeasi versiune imbunatatita a actualei Alpina B5 se mai poate lauda, totodata, si cu o viteza de top de 330 de kilometri pe ora, un consum mediu de carburant de numai 11.2 litri la 100 km punand capat fisei tehnice specifice modelului in patru portiere. Cat despre cel cu o caroserie in cinci usi, comercializat sub alaturi de indicativul Touring, ei bine... meniul disponibil cuprinde un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.6 secunde, plus o viteza de top de "doar" 322 km/h.

In ceea ce priveste reteta vizuala, partea frontala cu prize supradimensionate de aer si jantele forjate cu design multispita, pe 20 de inch, se numara printre principalele atractii ale departamentului exterior.

Pielea fina oferita in diferite culori, dar si instrumentele de bord complet digitale ori sistemul de infotainment cu display central promit, in schimb, sa atraga toate privirile la interior. Nota de plata a noii Alpina B5 Facelift porneste de la 117.700 de euro, iar printre dotarile standard se regasesc si farurile cu tehnologie LED, cutia automata in opt rapoarte, climatizarea cu reglare a temperaturii pe patru zone, tractiunea integrala, scaunele cu actionare electrica, incarcarea wireless etc.

Alpina B5 Facelift

Alpina B5 Facelift

Alpina B5 Facelift

Alpina B5 Facelift

Alpina B5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Alpina B5 Facelift
mai multe