Nemtii au terminat de tunat primul BMW XM din istorie. SUV-ul care concureaza cu Lamborghini Urus se lauda acum cu jante pe 23 de inch si un total de 751 CP

Nemtii au terminat de tunat primul BMW XM din istorie. SUV-ul care concureaza cu Lamborghini Urus se lauda acum cu jante pe 23 de inch si un total de 751 CP
  • Nemtii au terminat de tunat primul BMW XM din istorie
  • SUV-ul care concureaza cu Lamborghini Urus se lauda acum cu jante pe 23 de inch si un total de 751 CP
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un nou kit aerodinamic. Plus o suspensie mai joasa cu pana la 25 mm.

Anuntat oficial in urma cu mai bine de-un an, inca de la sfarsitul lui 2022, primul BMW XM din istorie ocupa un loc fruntas in clasamentul celor mai potente SUV-uri de serie lansate vreodata - concurentul italianului Lamborghini Urus combinand un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri, pe benzina, si unul electric, cu acumulator litiu-ion de 25.7 kWh, pentru o herghelie sinonima cu 653 de cai putere. Livrata ambelor punti pentru un sprint de la 0 la 100 km/h - cu acceleratia la podea, in 3.4 secunde, acul vitezometrului aventurandu-se apoi pana la 250 de kilometri pe ora.

BMW XM de la AC Schnitzer

BMW XM de la AC Schnitzer

Exista insa loc si de mai bine, dupa cum au demonstrat-o, de curand, specialistii AC Schnitzer, pachetul de tuning dezvelit, recent, de catre acestia debutand cu un nou kit aerodinamic - compus dintr-o prelungire frontala proeminenta, un difuzor spate masiv, eleron pentru plafon. Alte detalii estetice demne de precizat cuprind inclusiv jante cu un diametru de 23", oferite, pentru un rezultat final de invidiat, alaturi de o suspensie cu pana la 25 de milimetri mai joasa, seria vestilor bune continuand cu o doza extra de performanta - presupunand ca se cere o asemenea optiune .

Mai exact, solutia aleasa pentru propulsia primului BMW XM din istorie se traduce acum - in urma imbunatatirilor aduse unitatii termice de sub capota, printr-un total sinonim cu nici mai mult, nici mai putin de 751 CP, astfel ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in sub patru secunde. Totodata, viteza de top a SUV-ului care concureaza cu Lamborghini Urus ar trebui sa se apropie de pragul celor 300 km/h - dupa cum se intampina cu configuratia de top BMW XM Label.

BMW XM de la AC Schnitzer

BMW XM de la AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW XM de la AC Schnitzer
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2024