Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa in Romania

Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa in Romania
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, inca de vara trecuta, cea mai recenta generatie a legendarei masini comercializate de Lexus sub denumirea RX are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. 80.565 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii luxosului autoturism japonez o vor avea de achitat pe piata din Romania, acolo unde varianta de baza, disponibila sub indicativul 350h, se bucura de serviciile unei unitati aspirate cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.487 de centimetri.

Lexus RX - Galerie foto

Lexus RX - Galerie foto

Lexus RX - Galerie foto

Aceeasi versiune entry-level a gamei concepute special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q7, BMW X5 ori Mercedes GLE se mai poate lauda, printre altele, si cu doua motoare electrice - cate unul pentru fiecare punte in parte, solutia respectiva tranducandu-se printr-un total de pana la 250 de cai putere. Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de circa 7.9 secunde - pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 6.3 si 6.6 la suta.

Reteta caracteristica noului Lexus RX 350h continua cu o echipare standard extrem de impresionanta, compusa din faruri cu LED, jante din aliaj - cu diametrul de 21 de inch, plus senzori de parcare fata si spate. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, nici tapiteria realizata din piele, volanul cu ajustare electrica, display-ul central cu o diagonala de 14 inch, scaunele si bancheta cu ventilatie, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, vitezometrul digital, cruise control-ul adaptiv sau - deloc surprinzator, franarea autonoma de urgenta.

Cea mai recenta generatie a modelului japonez, conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE se vinde - pe piata din Romania, inclusiv intr-o versiune 450h+, care pune la dispozitia cumparatorilor sai un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 309 CP, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic. Lista cu optiuni se incheie, potrivit configuratorului local, cu o varianta 500h, unde o unitate turbo in patru pistoane, de 2.4 litri, lucreaza alaturi de doua motoare electrice pentru o putere maxima de 371 CP.

Lexus RX - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Lexus RX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2023