Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale

Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 54.900 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu aproape un an, mult anticipata generatie cu numarul doi a celebrei masini oferite de Lexus sub numele de NX stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin grila uriasa de la nivelul radiatorului - insa nici forma ascutita caracteristica luminilor de zi insotite de tehnologia LED sau prizele verticale ce se regasesc in dotarea spoilerului fata nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva.

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Lista ingredientelor ce formeaza reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu numeroase detalii laterale proeminentesi o parte posterioara ce propune inclusiv stopuri unite cu o banda iluminata, pe cand meniul de la interior cuprinde si doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, dar si scaune ventilate ori instalatie audio cu 17 boxe Mark Levinson.

Noua generatie Lexus NX a mai pregatit, asa cum precizam inca de la momentul premierei mondiale, si o gama de motorizari extrem de variata - clientii de pe piata din Romania avand la dispozitie chiar si o versiune PHEV. Cunoscuta sub indicativul 450h+, aceasta varianta a masinii disponibile la preturi incepand de la 54.910 euro combina doua motoare electrice cu un benzinar aspirat de 2.5 litri pentru un total de pana la 309 CP, mentioneaza un comunicat de presa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (216) Poze Lexus NX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2022