Noua generatie arata ca un OZN. Galerie foto completa

Noua generatie arata ca un OZN. Galerie foto completa
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi doua unitati pe benzina si / sau doua sisteme hybrid, in functie de piata de desfacere.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii (anului 2021), mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de Lexus sub numele de NX a revenit de curand - chiar zilele acestea, in atentia publicului larg. Explicatia: oficialii companiei producatoare au publicat peste 215 imagini proaspete de la interiorul si exteriorul gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC - daca mai trebuia cumva precizat.

Asamblata pe platforma GA-K, utilizata de actuala Toyota RAV4, respectiva reteta aduce cu sine un plus de aproximativ 20 de milimetri atat la nivelul lungimii, cat si in dreptul latimii, in timp ce ampatamentul si inaltimea au crescut cu circa 30 - pe de o parte, si cinci milimetri, pe de alta parte.

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Caracterizata de un pachet exterior mai spectaculos ca niciodata, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de Lexus sub numele de NX vine cu o grila frontala supradimensionata, suprafete laterale (extrem de) bine sculptate si un set de blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata. De cealalta parte a portierelor - la interior, instrumentele de bord digitale instalate in spatele volanului deschid - impreuna cu display-ul central urias, lista atractiilor principale.

Daca vine vorba, in schimb - despre gama de motorizari, reteta proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC revine in intampinarea viitorilor clienti alaturi de doua unitati pe benzina si doua sisteme hybrid, in functie de piata de desfacere.

Intr-o alta ordine de idei, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de Lexus sub numele de NX propune un 2.4 aspirat de (aproximativ) 199 CP, dar si un 2.4 turbo cu circa 279 CP sub capota. Respectiva reteta a mai pregatit, totodata, si un 2.5 aspirat, disponibil in combinatie cu un motor electric si ~244 CP - ca HEV, sau 309 CP - ca PHEV, conform primelor informatii, date si detalii puse anterior, de oficialii companiei producatoare, la dispozitia publicului larg.

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (216) Poze Lexus NX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2021