Noua generatie arata ca un OZN. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noua generatie arata ca un OZN. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 81.369 de euro. Conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu aproape un an - inca din prima parte a verii trecute, cea de-a cincea generatie a legendarului Lexus RX nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic: conceputa special pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X5 ori Mercedes GLE, creatia cu pricina se remarca numaidecat, la nivelul departamentului exterior, prin design-ul extrem de spectaculos al partii frontale, insa nici aripile laterale sculptate atent - oferite alaturi de jante condimentate cu diametrul de pana la 21 de inch, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate, oarecum inutil de adaugat.

Reteta specifica respectivului capitol continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un eleron proeminent pentru hayon si blocuri optice posterioare unite cu banda iluminata, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o unitate tactila cu diagonala de 14 inch - livrata in compania unui procesor de 3.6 ori mai rapid decat anterior. Odata ajunsi in cabina, viitorii cumparatori vor mai descoperi si ceasuri de bord digitale, un volan in trei spite, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, o instalatie audio de inalta fidelitate.

Sub capota, cea de-a cincea generatie a exclusivistului Lexus RX - model caracterizat atat de o lungime de aproximativ 4.89 metri, cat si de un ampatament de 2.850 de milimetri, a pregatit, daca vine vorba despre aceeasi piata din Romania, trei optiuni diferite, varianta de top 500h combinand o unitate turbo de 2.4 litri, pe benzina, cu doua motoare electrice, plus o baterie Ni-MH pentru un total de 371 CP, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in circa 6.2 secunde. Acul vitezometrului aventurandu-se ulterior - potrivit fisei tehinice, pana la 210 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2023