Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti arata ca o nava spatiala. Poze reale

Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti arata ca o nava spatiala. Poze reale
  • Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti...
  • ... arata ca o nava spatiala. Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu 16 cilindri si o capacitate de opt litri lucreaza alaturi de un numar de patru turbine, plus o cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, pentru a livra ambelor punti nici mai mult, nici mai putin de 1.500 de cai putere.

Prezentata publicului larg inca din 2016 si vanduta deja in totalitate - dupa cum au precizat inclusiv anterior, chiar la inceputul acestui an, sefii companiei Bugatti, impresionanta masina ce a luat locul extremului Veyron si-a intampinat clientii in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia persoanelor cu dare de mana s-a regasit, daca mai trebuia mentionat, si o varianta botezata Divo - produsa intr-o serie limitata la numai 40 de exemplare, dupa cate se pare.

A post shared by Bugatti 🤑 (@bugattihypercar)

Disponibila in schimbul unei sume de cinci milioane de euro - fara a pune insa la socoteala si costul taxelor locale sau echipamentelor optionale, respectiva reteta culmineaza cu noul design de la nivelul departamentului exterior, aproape fiecare panou al caroseriei realizate din fibra de carbon fiind restilizat pentru a-i insufla un aer spatial, cu legaturi extratereste.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, masina botezata dupa pilotul Albert Divo, ce a castigat doua editii ale celebrei curse Targa Florio la volanul unui Bugatti, ofera si un volan imbracat in Alcantara - cu o parte inferioara plata, plus padele pentru schimbarea treptelor de viteza. Dar si scaune redesenate, acestora alaturandu-li-se si un W16 cu patru turbine, de opt litri, ce lucreaza impreuna cu o transmisie DCT pentru a pune pe asfalt, prin intermediul ambelor punti, circa 1.500 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2022