Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti e nebunie curata! Uite cum arata si cum suna noul Bugatti Divo

Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti e nebunie curata! Uite cum arata si cum suna noul Bugatti Divo
  • Bugatti publica un prim material video cu Divo
  • Noul model francez debuteaza luna viitoare, pe 24
  • Primtele detalii anunta un pret de 5 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Bugatti a publicat la sfarsitul acestei luni un prim material video cu mult anticipatul Bugatti Divo. Automobilul de cinci milioane de euro din Molsheim va debuta pe 24 august, cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach.

Numai trei saptamani si jumatate au mai ramas pana la mult anticipata premiera mondiala a noului Bugatti Divo, insa oficialii companiei din Molsheim au luat decizia de a pune deja capat misterului care inconjoara viitorul automobil din Molsheim.

Printre detaliile oferite la momentul de fata de sefii francezi se numara si cele legate de pret, respectiv disponibilitate. Iar acestea nu sunt intocmai incurajatoare: vorbim despre un mod de cinci milioane de euro, comercializat in doar... 40 de exemplare.

Din pacate, oficialii companiei din Molsheim nu au dezvaluit si daca noul Bugatti Divo va fi mai puternic decat actualul Chiron, care gazduieste sub capota 1.500 CP. Stim, in schimb, ca viitorul automobil va fi mai sprinten - cel putin pana la 100 km/h.

Conform primelor informatii neoficiale, modelul francez de cinci milioane de euro - al carui nume vine de la pilotul Albert Divo, dublu castigator al cursei Targa Florio, va beneficia de o transmisie speciala, derivata din cutiile folosite de masinile de curse.

Imbunatatirile ar putea continua la nivelul pachetului aerodinamic, dar si suspensiei. Totodata, nu ar fi de mirare ca oficialii companiei din Molsheim sa ofere noul Bugatti Divo inclusiv in compania unui minus de kilograme comparativ cu Chiron.

Asa cum precizam si anterior, modelul francez de cinci milioane de euro va debuta in fata publicului larg pe 24 august, cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach 2018. Intre timp, acesta ni se arata, numai partial, ce este drept, intr-un prim video.

Este vorba despre un material de doar 20 de secunde, in care oficialii companiei din Molsheim nu ne lasa sa vedem decat stopurile restilizate ale noului Bugatti Divo. Din fericire, motorul cu 16 cilindri si patru turbine isi face simtita prezenta pe fundal.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2018