Noua masina de la Alpina a starnit hohote de ras. Costa 170.000 de euro, dar arata de parca a scapat dintr-o carte de colorat castori

Noua masina de la Alpina a starnit hohote de ras. Costa 170.000 de euro, dar arata de parca a scapat dintr-o carte de colorat castori
  • Noua masina de la Alpina a starnit hohote de ras
  • Costa 170.000 de euro, dar arata de parca a scapat dintr-o carte de colorat castori
Distribuie pe Facebook

Aceasta compenseaza - din fericire, prin performantele motorului de sub capota: un V8 cu doua turbine (si tehnologie MHEV pe 48 de volti).

Prezentata publicului larg chiar la inceputul saptamanii curente, in cursul zilei de luni, mult anticipata varianta imbunatatita a primului BMW oferit sub numele de X7 a reusit sa starneasca un val de controverse. In special din pricina noului aspect al partii frontale, acolo unde specialistii departamentului de design au ales sa joace - la randul lor, cartea farurilor duble.

Daca aveai insa impresia ca masina producatorului din Munchen are o fata pe care numai un parinte ar putea-o iubi, ei bine... stai sa vezi cum arata versiunea Alpina.

Lansata cu doar cateva momente in urma si disponibila la vanzare abia din toamna acestui an - incepand cu luna septembrie, in schimbul unei sume minime de circa 170.500 de euro, conform primelor informatii si detalii prezentate publicului larg, noua gama XB7 Facelift pare sa fi scapat dintr-o carte de colorat castori. Fara niciun fel de gluma sau exagerare, dimpotriva.

Exista insa si o veste buna, si anume ca respectiva masina nu are nevoie decat de... 4.2 secunde pentru a se face complet nevazuta proba 0 - 100 de kilometri pe ora.

Insotita de acelasi V8 cu doua turbine (si tenhologie MHEV pe 48 de volti) precum varianta BMW X7 M60i xDrive - cu mentiunea ca motorul de 4.4 litri a fost modificat pentru a-i conferi o putere maxima de 621 de cai, noua versiune Alpina XB7 Facelift se mai poate lauda si cu o viteza de top de 290 de kilometri pe ora. Mai mult decat suficienta pentru a trece nevazuta.

Compania din Buchloe anunta - daca mai trebuia precizat, ca a operat schimbari si la nivelul suspensiei pe aer, ce ajusteaza automat garda la sol in functie de viteza.

Alpina XB7 Facelift - Prima fotografie oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe