Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. Cum arata in realitate

Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL
  • Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la circa 88.400 de dolari. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg cu numai 60 de zile in urma, la sfarsitul verii lui 2022, noua generatie Genesis G90 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programata sa isi faca aparitia pe strazi inainte de finalul acestui an, impresionanta masina a diviziei de lux de la Hyundai se remarca in special prin dimensiunile extrem de generoase ale caroseriei. Lista atractiilor principale culminand cu lungimea de peste 5.2 metri.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu o grila masiva a radiatorului, contrastata puternic de farurile inguste, insotite, in standard, de tehnologie LED, si un set de jante cu diametrul de 20 de inch, pe cand meniul de la nivelul interiorului cuprinde inclusiv o pereche de scaune fata cu actionate electrica si, mai important decat atat, functii de incalzire, ventilatie. Plus masaj.

Odata ajunsi in cabina, cumparatorii vor putea experimenta, mai mult ori mai putin surprinzator, si o tapiterie realizata din piele Nappa, un ecran central cu diagonala de 12.3 inch, o bancheta spate cu incalzire, accente din lemn autentic, instrumente de bord digitale si configurabile, afisaj pe parbriz, instalatie audio Bang & Olufsen. Toate oferite fara costuri suplimentare. Dupa cate anunta un comunicat de presa.

Comercializata la preturi incepand de la 88.400 de dolari, noua generatie Genesis G90 se bucura de serviciile unui motor in sase cilindri, cu doua turbine si capacitate de 3.5 litri, acompaniat de 375 CP. Aceeasi unitate V6 de 3.470 de centimetri cubi, pe benzina, vine intr-o savoare sinonima cu 409 cai, plusul de putere avand la baza aparitia in peisaj a unui compresor electric, pe 48V.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2022