Noua masina de la Lincoln e nebunie curata: are un display de 48 de inch si nu mai putin de 28 de boxe! Cum arata in realitate

Noua masina de la Lincoln e nebunie curata: are un display de 48 de inch si nu mai putin de 28 de boxe! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Lincoln e nebunie curata
  • Are un display de 48 de inch si nu mai putin de 28 de boxe!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o pereche de scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie si, nu in ultimul rand, masaj.

Anuntata cu doar trei saptamani in urma, chiar in ultima jumatate a lunii aprilie, cea de-a doua generatie a celebrului produs disponibil sub denumirea de Nautilus nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu prima parte a anului 2024, respectiva creatie se remarca in special prin grila masiva a radiatorului, insa nici jantele din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase, cu diametrul de pana la 22 de inch, nu vor trece intocmai neobservate.

Cea de-a doua generatie a luxosului SUV comercializat de Lincoln sub numele de Nautilus se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu un set de stopuri unite cu o banda iluminata. In timp ce lista atractiilor interioare culmineaza cu display-ul de 48 de inch mentionat anterior.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici instalatia audio de inalta fidelitate, compusa din pana la 28 de difuzoare, instrumentele de bord digitale, sistemul de climatizare automata sau scaunele cu reglare electrica, incalzire, ventilatie, masaj.

In ceea ce priveste gama de motorizari, cumparatorii respectivului vehicul vor avea la dispozitie un motor turbo de 2.0 litri, pe benzina, oferit fie de unul singur, cu 250 de cai putere, fie in compania unei unitati electrice pentru un total de pana la 310 CP, dupa cate precizeaza conducerea Lincoln.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2023