Noua masina de la Lincoln e nebunie curata: are un display de 48 de inch si nu mai putin de 28 de boxe! Cum arata in realitate

Noua masina de la Lincoln e nebunie curata: are un display de 48 de inch si nu mai putin de 28 de boxe! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Lincoln e nebunie curata
  • Are un display de 48 de inch si nu mai putin de 28 de boxe!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie exclusiv un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.0 litri, pe benzina. Disponibil fie de unul singur, cu 250 de cai, fie alaturi de o unitate electrica pentru o putere de 310 CP.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de jumatate de an - inca de la inceputul lui 2023, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Lincoln sub denumirea de Nautilus stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE - in cazul in care mai era cumva necesara o astfel de precizare, respectiva creatie se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului, cat si prin farurile cu tehnologia H2 Pixel in dotare, cu mentiunea ca nici aripile laterale atent sculptate, acompaniate de jante de pana la 22 de inch, ori stopurile unite cu banda iluminata nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

De partea cealalta a portierelor, la interior, lista atractiilor principale culmineaza cu display-ul de 48 de inch ce se desfasoara pe intreaga latime a plansei de bord, seria vestilor bune plusand inclusiv cu o instalatie audio de inalta fidelitate, compusa din 28 de boxe Revel, scaune cu functie de masaj, sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay, Android Auto, dar si Amazon Alexa. Sub capota, propulsia va fi asigurata de un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.0 litri - pe benzina, oferit clientilor in doua configurii diferite: fie de sine statator, cu 250 de cai putere la datorie, fie alaturi de o unitate electrica in cadrul unui ansamblu HEV cu 310 CP pe ambele punti.

Lincoln Nautilus Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Lincoln Nautilus Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2023