Noua masina de la Maserati e nebunie curata: are 830 CP si 1.350 Nm sub capota!

Noua masina de la Maserati e nebunie curata: are 830 CP si 1.350 Nm sub capota!
  • Noua masina de la Maserati e nebunie curata
  • Are 830 CP si 1.350 Nm sub capota!
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un plafon retractabil din material textil, operat prin intermediul display-ului tactil ce insoteste sistemul de climatizare cu reglare automata.

Cea dintai jumatate a anului 2024 marcheaza debutul unui nou automobil de inalta performanta de la Maserati, exclusivistul producator italian publicand, in cursul zilei de astazi, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului GranCabrio Folgore. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, la preturi care pornesc de la o suma de 206.713 euro, conform configuratorului caracteristic pietei din Germania, varianta decapotabila a primului GranTurismo Folgore din istorie isi va intampina potentialii cumparatori in compania a trei motoare electrice diferite, alimentate de o baterie litiu-ion de 92.5 kWh.

Acompaniata de un total de 830 de cai putere si 1.350 de Newton-Metri, respectiva solutie se va traduce, mai mult ori mai putin surprinzator, printr-un sprint de la 0 la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, in numai 2.8 secunde. Ecuatia 0 - 200 km/h isi gaseste, in schimb, rezolvarea intr-un interval de doar 9.1 secunde, in timp ce viteza de top nu va depasi pragul de 290 de kilometri pe ora, lista ingredientelor demne de mentionat continuand cu autonomia de pana la 447 de kilometri.

In ceea ce priveste partea vizuala, noul Maserati GranCabrio Folgore iese in evidenta printr-un aspect familiar, inspirat de versiunea cu plafon fix, astfel ca din meniu nu lipsesc nici grila frontala supradimensionata, aripile laterale sculptate atent, care se bucura de prezenta unor jante de 20 / 21 de inch, din aliaj usor, difuzorul posterior masiv. Acestora li se alatura, potrivit comunicatului oficial pus la dispozitia presei, si patru scaune sport, cu design specific, despartite de consola centrala alungita.

Daca mai trebuia precizat, numarul de magie continua cu trei ecrane color diferite, doua fiind impartite intre navigatia prin satelit si climatizarea cu reglare automata a temperaturii, o tapiterie din piele perforata, un volan multifunctional, cu trei spite, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Sonus Faber. Intr-un final, exoticul autoturism in doua portiere, cu propulsie pur electrica, se va mai putea lauda si cu multiple ornamente din fibra de carbon, un ceas digital, camera de 360 de grade, afisaj pe parbriz, suspensie adaptiva, pe aer, tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, discuri de franare ventilate, cu etriere Brembo.

Maserati GranCabrio Folgore

Maserati GranCabrio Folgore

Maserati GranCabrio Folgore

Maserati GranCabrio Folgore

Maserati GranCabrio Folgore.

Maserati GranCabrio Folgore

Maserati GranCabrio Folgore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Maserati GranCabrio Folgore
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2024