Noua masina de la Maserati e nebunie curata: ofera 761 de cai si 1.350 Nm in varianta de top. Galerie foto completa

Noua masina de la Maserati e nebunie curata: ofera 761 de cai si 1.350 Nm in varianta de top. Galerie foto completa
  • Noua masina de la Maserati e nebunie curata
  • Ofera 761 de cai si 1.350 Nm in varianta de top
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Italia, preturile de vanzare pornesc de la o suma de 181.900 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii februarie, cea mai recenta generatie a super GT-ului pe care compania Maserati il comercializeaza sub denumirea de Granturismo a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Conducerea celebrului constructor auto din Modena a oferit, recent, un numar de aproape 380 de fotografii proaspete ale produsului care, in versiunea de top, disponibila sub indicativul Folglore, pune la dispozitia cumparatorilor un sistem de propulsie compus din trei motoare electrice pentru o putere de 761 CP si 1.350 de Newton-Metri.

Maserati Granturismo - Galerie foto

Maserati Granturismo - Galerie foto

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp asemanator unui supercar pur sange, de numai 2.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza maxima de aproximativ 325 de kilometri pe ora. Reteta caracteristica modelului cu pricina cuprinde inclusiv o litiu-ion cu capacitatea de circa 92.5 kWh, astfel ca persoana prezenta la volan va putea parcurge, cu doar o singura incarcare, o distanta de pana la 450 de kilometri, dupa cate se mentioneaza si intr-un comunicat pus anterior, la inceputul anului 2023, la dispozitia presei de specialitate din intreaga lume.

Oferita in schimbul unei sume minime de 181.900 de euro, potrivit configuratorului caracteristic pietei auto din Italia, cea mai recenta generatie a super GT-ului pe care compania Maserati il comercializeaza sub numele de Granturismo este disponibil si in doua arome insotite de o unitate termica, pe benzina. Botezate Modena si Trofeo, ambele savori se bucura de serviciile unui propulsor cu sase cilindri in V, de 3.0 litri, acompaniat de un sistem de supraalimentare compus din doua turbine pentru un total sinonim cu 490, respectiv 550 CP, livrat, din nou, ambelor punti. In functie de echiparea aleasa, lista dotarilor standard cuprinde inclusiv o instalatie audio Sonus faber, cu 1.195 W.

Maserati Granturismo - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (378) Poze Maserati Granturismo - Galerie foto
mai multe