Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti. Cum arata in realitate

Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mazda e nebunie curata
  • Are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Ce poarta semnatura specialistilor de la Bose.

Prezentata publicului larg cu numai sapte zile in urma, chiar la inceputul anului 2023, cea dintai generatie a SUV-ului pe care Mazda isi propune sa il comercializeze sub denumirea de CX-90 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Varianta cu trei randuri de scaune si pana la opt locuri a impresionantului CX-60, noul automobil al companiei cu sediul in Tara Soarelui Rasare se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin dimensiunile generoase ale caroseriei, cat si prin unele elemente vizuale specifice acesteia, precum grila supradimensionata a radiatorului, stopurile alungite ori aripile sculptate atent, cu jante de pana la 21 de inch. De cealalta parte a portierelor, la interior, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, detalii realizate din piele, instalatie de climatizare cu reglare automata, display central de 12.3 inch, difuzoare Bose.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in shwroom-uri - la vanzare, din primavara, reteta caracteristica impozantului autoturism din gama constructorului nipon este acompaniata de un numar de doua motorizari puternice, fiecare cu peste 250 CP in dotare. Intr-o alta ordine de idei, meniul pus la dispozitia clientilor debuteaza cu un benzinar I6 turbo de 3.3 litri, cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti si o putere de 280 sau 340 CP in echipare, cealalta optiune disponibila constand intr-o versiune plug-in hybrid, unde un benzinar I4 aspirat, de 2.5 litri, insotit de un motor electric alimentat de o baterie de aproximativ 17.8 kWh, livreaza persoanei aflate la volan o putere de pana la 323 de cai, dupa cate mentioneaza un comunicat oferit presei de specialitate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2023