Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Plus tapiterie realizata dintr-o combinatie de microfibra si piele artificiala.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - la inceputul toamnei trecute, cea dintai generatie a electricei vandute de Mercedes sub numele de EQE isi intampina cumparatorii, zilele acestea, intr-un numar urias de versiuni si configuratii. Printre optiunile pe care oficialii producatorului cu sediul in Stuttgart le pun la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta de performanta AMG EQE 53 4Matic+, disponibila - daca mai era cumva necesara o asemenea mentiune, exclusiv in compania a doua motoare.

Mercedes‑AMG EQE 53 4Matic+ - Galerie foto

Mercedes‑AMG EQE 53 4Matic+ - Galerie foto

Comercializata la preturi incepand de la 110.110 euro, respectiva reteta promite un total de doar 625 de cai si 950 Nm in savoarea de baza, un pachet optional botezat AMG Dynamic Plus, oferit in schimbul unei sume de aproape 4.800 de euro, potrivit configuratorului destinat pietei germane, urmand sa creasca valorile enumerate in randurile pana la 687 de cai si 1.000 Nm. Drept urmare, timpul caracteristic probei 0-100 de kilometri pe ora cobori de la 3.5 la 3.3 secunde, pe cand valoarea specifica vitezei de top va urca de la numai 220 la 240 km/h, asa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale.

Aceeasi varianta de performanta cunoscuta sub denumirea de Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+ se mai poate lauda - inutil de adaugat, si cu o echipare standard extrem de bogata, compusa si din faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea, din jante cu diametrul de 20 de inch, suspensie adaptiva pe aer, discuri de franare de dimensiuni generoase. Respectiva versiune nu duce insa nici lipsa unei tapiterii realizate dintr-o combinatie de microfibra si piele artificiala, a displayului central cu tehnologie OLED, instrumentelor de bord digitale etc.

Mercedes‑AMG EQE 53 4Matic+ - Galerie foto
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (139) Poze Mercedes‑AMG EQE 53 4Matic+ - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2022