Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are doua motoare, doua cutii de viteze, 816 cai putere si 1.420 de Newton-Metri!

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are doua motoare, doua cutii de viteze, 816 cai putere si 1.420 de Newton-Metri!
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are doua motoare, doua cutii de viteze, 816 cai putere si 1.420 de Newton-Metri!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 2.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea pana la pragul celor 317 kilometri pe ora. Dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicatului de presa disponibil.

Surprins, de-a lungul timpului, in nenumarate ipostaze, uneori complet necamuflat, alteori purtand doar costumul lui Adam, mult anticipatul Mercedes-AMG SL 63 S E Performance a renuntat - in cursul zilei de astazi, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand cu anul viitor, respectivul produs isi va intampina potentialii cumparatori in compania unui sistem de propulsie cu valori demne de un monopost de Formula 1, fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance

Altfel spus, lista atractiilor principale debuteaza cu o unitate V8 biturbo de 3.982 de centimetri cubi, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte in echipare pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 612 cai putere si - la fel de important de mentionat, 850 de Newton-Metri, pe benzina. Acesteia urmand sa i se alature un motor electric cu 204 cai putere, 320 de Newton-Metri si propria cutie de viteze, dotata cu doua trepte, solutia in cauza cuprinzand inclusiv o baterie litiu-ion de 6.1 kWh pentru o autonomie EV de 13 kilometri.

Puse cap la cap, elementele cu pricina dau nastere unui model cu nu mai putin 816 cai putere si 1.420 de Newton-Metri pe ambele punti - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de timp de 2.9 secunde, demn de un exemplar din seria Lamborghini Aventador. Fisa tehnica se incheie - arata un comunicat pus la dispozitia presei, cu o viteza de top de 317 kilometri pe ora si un consum mediu de carburant de aproximativ 7.7 litri la 100 de kilometri.

Vestile bune continua - in schimb, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, insotite fie de prize supradimensionate, fie de un difuzor masiv de aer, jante sculptate din aliaj forjat, cu diametrul de 21 de inch, scaune cu suport lateral marit, acompaniate de diferite functii de confort, o tapiterie realizata din piele perforata, cu detalii sub forma de carouri, instrumente de bord digitale, instalatie audio de inalta fidelitate. Acelasi AMG SL 63 S E Performance se mai poate lauda - intr-un final, si cu directie integrala, discuri de franare carbon-ceramice, suspensie activa.

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes-AMG SL 63 S E Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2023