Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus jante din aliaj de pana la 21 de inch, tapiterie din piele si bancheta cu incalzire.

Prezentata publicului larg cu doar 14 zile in urma, la sfarsitul lunii lui iulie, noua Toyota Crown stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul saptamanilor viitoare, inainte ca si anul 2022 sa zboare din calendare, respectiva masina se remarca numaidecat prin caroseria finisata in doua culori, un numar mare de priviri urmand sa atraga si linia alungita a plafonului - inspirata de fastback-urile in cinci portiere.

Reteta specifica departamentului exterior continua, dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, cu o pereche de faruri cu LED, plus un set de jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, acestor ingrediente alaturandu-li-se, la nivel de interior, si o bancheta spate cu incalzire, scaune ventilate, instalatie audio de la JBL, ceasuri de bord digitale si configurabile, tapiterie din piele, incarcare wireless a telefonului mobil, un volan cu trei spite, Apple CarPlay si Android Auto. Si asa mai departe.

Sub capota, noua Toyota Crown va fi disponibila, dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, atat intr-o versiune caracterizata de un propulsor aspirat de 2.5 litri, cat si intr-o varianta acompaniata de un agregat turbo cu o capacitate cilindrica de 2.4 litri, un motor electric insotind ambele unitati pe benzina pentru o doza extra de performanta si eficienta. Valorile maxime raman - cu cateva exceptii, un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 August 2022