Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la suma de 39.950 de dolari. Potrivit configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a verii trecute, cea de-a 16-a generatie a legendarei Toyota Crown nu mai are nevoie de niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic. Asamblata pe aceeasi platforma precum noul Lexus RX, respectiva berlina se remarca numaidecat - cand vine vorba despre reteta specifica departamentului exterior, prin linia alungita a plafonului, un detaliu imprumutat de la fastback-urile condimentate cu cinci portiere, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si garda la sol ce aduce aminte mai degraba de un crossover decat de un sedan traditional.

Comercializat la preturi incepand de la aproximativ 39.950 de dolari - conform configuratorului destinat pietei de peste Ocean, din SUA, nonconformistul produs cu o lungime de 4.980 de milimetri pluseaza cu o caroserie finisata in doua culori si cu un set de jante din aliaj cu un diametru de 21 de inch, seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv o pereche de faruri cu LED. Ingredientelor mentionate anterior li se alatura, deloc surprinzator, multiple elemente interioare din piele fina - partial perforata, viitorii cumparatori fiind intampinati, odata ajunsi in cabina, si de scaune ventilate, de o bancheta cu functie de incalzire, de un volan cu reglare electrica, de o instalatie audio de inalta fidelitate, marca JBL.

Sub capota, cea de-a 16-a generatie a legendarului Crown combina doua motoare electrice - cate unul pentru fiecare punte in parte, fie cu o unitate aspirata de 2.487 de centimetru cubi, fie cu un propulsor turbo de 2.4 litri pentru un total de numai 236, respectiv 340 CP. Livrarea valorilor maxime catre rotile de pe ambele punti se va face exclusiv prin intermediul unei transmisii automate - cu variatie continua ori sase rapoarte, de la caz la caz, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 7.6 sau doar 5.7 secunde. Consumul mediu de carburant variaza intre 5.7 si 7.8 la suta - in functie de motorizare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2023