Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL. Cat costa

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL. Cat costa
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si semnalizare secventiala, printre echipamentele disponibile fara costuri suplimentare numarandu-se si jantele din aliaj cu diametrul de 22 de inch, afisajul pe parbriz. Plus volanul cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 180 de zile - inca din prima parte a anului 2022, cea mai recenta generatie a celebrei masini cunoscute sub denumirea Sequoia se vinde, la momentul de fata, intr-un numar urias de savori si configuratii. Printre optiunile puse de Toyota la dispozitia cumparatorilor sai se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de lux pe nume Capstone, disponibila atat intr-o aroma cu tractiune spate, cat si intr-o versiune 4WD, cu puterea maxima livrata ambelor punti.

Toyota Sequoia - Galerie foto

Toyota Sequoia - Galerie foto

Insotita de o nota de plata care porneste de la circa 75.300 de dolari - conform ultimelor informatii si detalii oficiale, respectiva creatie promite sa impresioneze, in mod special, prin echiparea standard extrem de generoasa, printre dotarile oferite fara costuri suplimentare facandu-si loc, dupa cum precizam anterior, la inceputul materialului nostru, si farurile cu LED si semnalizare secventiala. Si jantele din aliaj cu diametrul de 22 de inch, tapiterie din piele semi-anilina, scaunele cu functie de ventilatie, afisajul pe parbriz, instalatia audio de la JBL, ecranul central cu diagonala de 14 inch, instrumentele de bord digitale, afisajul pe parbriz, incarcarea wireless a telefonului mobil, camera de 360 de grade, volanul incalzit.

Sub capota, exclusivista Sequoia Capstone se bucura de serviciile unui propulsor in sase cilindri - cu doua turbine si o capacitate de 3.5 litri, pe benzina, acompaniat de un motor electric pentru o putere totala de aproximativ 437 CP. Din pacate, Toyota nu a facut niciun fel de referire cu privire la timpul caracteristic probei 0 - 100 km/h ori viteza de top - printre altele.

Toyota Sequoia - Galerie foto

Toyota Sequoia - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Toyota Sequoia - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2022