Noua masina de serie de la Bugatti e nebunie curata: are 1600 de cai sub capota, insa nu cantareste decat 1.45 tone!

Noua masina de serie de la Bugatti e nebunie curata: are 1600 de cai sub capota, insa nu cantareste decat 1.45 tone!
  • Cea mai noua masina de serie de la Bugatti e nebunie curata
  • Are 1600 de cai sub capota, insa nu cantareste decat 1.45 tone!
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor mai putin bune cuprinde inclusiv un pret de aproximativ patru milioane euro.

Prezentata, recent, publicului larg, mult anticipata versiune de serie a conceptului Bolide stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Urmand sa fie livrata clientilor abia din 2024, impresionanta masina de la Bugatti iese numaidecat in evidenta prin aspectul dramatic al caroseriei cu doua portiere - inspirat de prototipurile din clasa LMP1 de la Le Mans.

Limitata la doar 40 de unitati - fiecare disponibila la vanzare in schimbul unei sume de aproximativ patru milioane euro, extrema creatie nu reprezinta decat un mister de proportii si o mare necunoscuta daca vine vorba cumva despre reteta specifica departamentului interior.

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Mult anticipata varianta de productie a conceptului pe nume Bugatti Bolide nu va fi insa omologata pentru circulatia pe drumurile publice, astfel ca echipamentele de lux si confort de pe Chiron lipsesc, probabil, din peisaj, in locul acestora facandu-si aparitia (si) centuri de tip ham - cu prindere in sase puncte. Plus un sistem automat de stingere a incendiilor.

Daca vine vorba - in schimb, despre partea tehnica, lista elementelor principale de atractiune cuprinde inclusiv un motor cu 16 cilindri, patru turbine si capacitatea de opt litri, proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 1.600 de cai putere si un cuplu identic.

Totodata, mult anticipata versiune de serie a conceptului Bolide mai are de anuntat si o greutate de circa 1.450 de kilograme - de unde rezulta un raport putere - masa de 0.9 kg per CP, conform Bugatti. Din nefericire, intrebarile referitoare la timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora si valoarea din dreptul vitezei de top nu au un raspuns oficial.

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Bugatti Bolide
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 August 2021