Cea mai noua masina de la Bugatti e nebunie curata: are 1850 de cai sub capota si accelereaza de la 0 la 500 km/h in 20 de secunde!

  • Cea mai noua masina de la Bugatti e nebunie curata: are 1850 de cai sub capota si accelereaza de la 0 la 500 km/h in 20 de secunde!
  • Seria vestilor bune continua cu o greutate de doar 1.240 de kilograme, la care se adauga un sprint de la 0 la 100 km/h in 2.17 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o greutate de doar 1.240 de kilograme, la care se adauga un sprint de la 0 la 100 km/h in 2.17 secunde.

Fotografiata de curand, in timpul testelor, pe circuitul Paul Ricard din Franta, cea mai noua masina de la Bugatti a debutat oficial in cursul zilei de astazi, alaturi de un set de cifre si numere de pe alta planeta.

Botezata sugestiv Bolide, extrema creatie a companiei aflate in portofoliul Grupului Volkswagen se remarca numaidecat prin silueta atipica a caroseriei, ce are ca sursa principala de inspiratie prototipurile din clasa LMP1 de la Le Mans.

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Aceeasi masina de la Bugatti, adusa pentru prima oara in atentia publicului larg la mijlocul saptamanii trecute, pare desprinsa din lumea sporturilor cu motor si la interior, de unde luxul lipseste acum cu desavarsire.

Renuntarea la marea majoritate a dotarilor de confort, combinata cu adoptarea a nenumarate elemente din fibra de carbon si titan, a permis inginerilor companiei din Molsheim sa mentina greutatea extremului Bolide la 1.240 de kilograme.

Sub capota, cea mai noua masina de la Bugatti foloseste o versiune cu 1.850 CP a celebrei motorizari W16 quad-turbo, astfel ca raportul putere / masa este de 0.67 kg per cal putere, potrivit primelor informatii oficiale.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.17 secunde, in timp ce ecuatiile 0 - 200, 0 - 300 si 0 - 400 km/h isi vor gasi rezolvarea in 4.36, 7.37, respectiv 12.08 secunde in cazul extreme creatii pe nume Bolide.

Viteza maxima ramane, din pacate, un mare mister, dar cea mai noua masina de la Bugatti se mai poate lauda si cu un sprint de la 0 la 500 de kilometri pe ora in 20.16 secunde, plus un tur pe 'Ring in 5:23.1 minute.

Extrema creatie a companiei aflate in portofoliul Grupului Volkswagen este, in clipa de fata, doar un simplu experiment, cu ghilimele de rigoare, insa sansele ca noul Bolide sa primeasca si o versiune de productie nu sunt intocmai de neglijat.

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Bugatti Bolide

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Bugatti Bolide
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2020