Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: costa cat un M8, dar accelereaza la fel de repede ca un Bugatti. Galerie foto completa

Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: costa cat un M8, dar accelereaza la fel de repede ca un Bugatti. Galerie foto completa
  • Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata
  • Costa cat un M8, dar accelereaza la fel de repede ca un Bugatti
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de elemente si detalii premium.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din ultima jumatate a toamnei lui 2021, cea mai recenta generatie a legendarului Corvette Z06 stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Oferita la preturi incepand de la suma de 106.695 de dolari, extrema sportiva cu motor central de la Chevrolet se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, un ocean de priviri urmand sa atraga insa si pragurile laterale proeminente, evacuarea cvadrupla ori eleronul supradimensionat.

Chevrolet Corvette Z06 - Galerie foto

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale debuteaza cu un set de scaune sport, insotite de actionare electrica, plus incalzire si chiar ventilatie, printre echipamentele puse la dispozitia cumparatorilor - in standard sau optional, regasindu-se inclusiv o pereche de display-uri de dimensiuni generoase, o tapiterie confectionata din piele fina, o instalatie audio de inalta fidelitate, disponibila alaturi de 14 difuzoare Bose, o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil.

Acompaniata de o nota de plata care are ca punct de plecare suma de 106.695 de dolari, reteta noului Corvette Z06 se incheie cu un propulsor V8 aspirat natural - de 5.5 litri si undeva in jurul a 670 de cai putere, capabil sa se tureze pana la 8.600 de rotii pe minut. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de doar 2.6 secunde - astfel ca din peisaj nu lipseste nici sistemul de franare dotat cu discuri carbon-ceramice; ba dimpotriva.

Chevrolet Corvette Z06 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Chevrolet Corvette Z06 - Galerie foto
mai multe