Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! Cat costa in Romania

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! Cat costa in Romania
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 9000 rpm!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie Bi-Xenon. Plus tapiterie din piele si Race-Tex, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 60 de zile, la sfarsitul anului trecut, impresionanta masina comercializata de Porsche sub numele de 718 Cayman GT4 RS a fost lansata - de curand, si pe piata din Romania. La un pret de pornire extrem de piperat, de aproximativ 152.827 de euro, potrivit informatiilor regasite pe site-ul importatorului local.

Insotita de un benzinar aspirat cu sase cilindri si capacitatea de 3.996 de centimetri cubi - ce se tureaza pana la pragul de 9.000 de rotatii pe minut, respectiva versiune de inalta performanta vine cu 500 de cai si 450 de Newton-Metri pe puntea spate.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Fisa cu specificatii tehnice a spectaculoasei variante, ce cantareste undeva in jurul a 1.415 kilograme, continua cu transmisia PDK in sapte rapoarte, astfel ca - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde. De cealalta parte, viteza de top este de 315 kilometri pe ora, conform companiei producatoare.

Disponibila si pe piata din Romania - in schimbul unei sume ce pleaca de la 152.827 de euro, impresionanta masina comercializata de Porsche sub numele de 718 Cayman GT4 RS a mai pregatit si o lista cu dotari standard extrem de generoasa.

Respectiva versiune de inalta performanta ofera - mai precis, si o pereche de faruri cu tehnologie Bi-Xenon, stopuri cu LED. Plus un set de jante forjate cu diametrul de 20 de inch, discuri de franare de 408 milimetri pentru puntea fata, dar si o tapiterie din piele si Race-Tex, ornamente realizate din fibra de carbon, scaune scoica, Apple CarPlay s.a.m.d.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 718 Cayman GT4 RS
mai multe