Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1! Galerie foto completa

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1! Galerie foto completa
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata
  • Are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1!
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la peste 248.310 euro. Potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, inca din ultima parte a toamnei lui 2018, cea mai recenta generatie a legendarei sportive disponibile sub denumirea de 911 isi intampina cumparatorii - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de Porsche la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o versiune comercializata sub indicativul 911 GT3 RS, respectivul vehicul impresionand - in special, prin pachetul aerodinamic inspirat din lumea sporturilor cu motor.

Porsche 911 GT3 RS - Galerie foto

Porsche 911 GT3 RS - Galerie foto

Oferita si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la peste 248.310 euro, conform configuratorului local, extrema varianta a modelului cunoscut sub numele de cod 992 se poate lauda inclusiv cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, cu un set de aripi proeminente, plus o multitudine de prize uriase de aer - lista atractiilor principale continuand, la nivelul departamentului exterior, cu un eleron masiv, cu o evacuare dubla, montata central, plus jante forjate, din aluminiu ori magneziu, intr-o combinatie 20 / 21 de inch.

De cealalta parte a portierelor - la interior, noul Porsche 911 GT3 RS mizeaza pe un numar considerabil de elemente din piele, detalii realizate din Race-Tex si piese din fibra de carbon. Nu lipsesc insa din peisaj - dimpotriva, nici scaunele fata sculptate atent sau rollcage-ul de dimensiuni generoase, prezent in locul banchetei spate, pe cand pachetul tehnic cuprinde si o unitate aspirata de 4.0 litri, sinonima cu un total de 525 CP, un sistem de directie integrala, o transmisie PDK in sapte rapoarte, DRS, suspensie ajustabila.

Porsche 911 GT3 RS - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (248) Poze Porsche 911 GT3 RS - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2022