Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1! Cat costa in Romania

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1! Cat costa in Romania
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata
  • Are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie realizata din piele si Race-Tex.

Prezentata publicului larg cu aproape cinci saptamani si jumatate in urma - la finalul lunii trecute, atunci cand iubitorii de autoturisme de pe intreg mapamondul si-au dat intalnire cu ocazia editiei din acest an a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach, cea mai recenta generatie a super sportivei oferite de Porsche sub denumirea de 911 GT3 RS are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, nota minima pe care cumparatorii o vor avea de platit este sinonima - daca vine vorba cumva despre piata din Romania, cu suma de 248.316 euro, dupa cum reiese de pe site-ul distribuitorului local.

Porsche 911 GT3 RS

Acompaniata de un motor cu sase cilindri si o capacitate de 4.0 litri - disponibil exclusiv in compania unei cutii automate cu sapte rapoarte, respectiva versiune se lauda cu o putere de 525 de cai, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de aceleratie la podea, intr-un timp de numai 3.2 secunde, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic. Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, cu o viteza de maxima de circa 296 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul unei valori de 13.4 litri la 100 de kilometri.

Cea mai recenta generatie a legendarului Porsche 911 GT3 RS se mai poate lauda - potrivit configuratorului destinat pietei din Romania, si cu o echipare standard care cuprinde inclusiv faruri cu LED. Din meniul de 248.316 euro nu lipsesc - dimpotriva, nici jantele din aluminiu forjat, cu diametrul de 20 pe puntea fata si 21 de inch pe puntea spate, elementele interioare, dar si detaliile exterioare realizate din fibra de carbon, suspensia reglabila, discurile de franare de dimensiuni generoase, volanul multifunctional cu design in trei spite, scaunele sport, tapiterie din piele si Race-Tex sau instalatia audio insotita de opt difuzoare.

Porsche 911 GT3 RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche 911 GT3 RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2022