Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard! Cat costa

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard! Cat costa
  • Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite - aparent - si farurile cu LED. Plus climatizarea automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 20 de saptamani - inca de la inceputul lunii aprilie, prima generatie a super compactei oferite de japonezii de la Toyota sub denumirea de GR Corolla are - incepand de astazi, si un pret de pornire. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare - in primavara anului viitor, impresionanta versiune de performanta a gamei concepute pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf isi va intampina clientii, dupa cate se pare, in compania unei note de plata de minimum 35.900 de dolari. O suma cu aproape 8.200 de dolari mai mica decat pretul de pornire al unui Golf R de ultima generatie - important de precizat.

Toyota GR Corolla - Galerie foto

Aceeasi varianta pe nume GR Corolla se mai poate lauda, dupa cum mentionam - de altfel - si anterior, inclusiv cu o motorizare turbo in trei cilindri, cu o capacitate de 1.6 litri, pe benzina, proiectata pentru a rotilor de pe ambele punti, exclusiv prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, o putere maxima de 304 cai. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea - intr-un timp de aproximativ cinci secunde, valoarea caracteristica vitezei de top reprezentand, din nefericire, la momentul actual, doar o mare necunoscuta si un mister de proportii, similar consumului de carburant ori, daca mai trebuia spus, emisiilor de dioxid de carbon.

Disponibila la preturi incepand de la circa 35.900 de dolari - un minus de 8.190 de dolari comparativ cu actualul Volkswagen Golf R, reteta specifica primei Toyota GR Corolla continua - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, cu aripi laterale proeminente, cu capota din aluminiu. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva - nici farurile cu LED, discurile de franare de pana la 14 inch, diferentialul deschis, pe lista cu dotari si echipamente standard regasindu-se si faruri cu LED, instrumente de bord digitale, climatizare automata, o instalatie audio cu sase boxe, un display central cu o diagonala de opt inch. Dar si scaune sport, atent sculptate - evident.

Toyota GR Corolla - Galerie foto

Toyota GR Corolla - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze Toyota GR Corolla - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2022