Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard! Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf R, impresionanta creatie a japonezilor ofera inclusiv o transmisie manuala cu sase rapoarte, plus doua diferentiale cu alunecare limitata - cate unul pentru fiecare punte in parte.

Toyota continua seria lansarilor spectaculoase si, la aproape doi ani de la premiera mondiala a primului GR Yaris din istoria umanitatii, prezinta publicului larg, noua si - totodata, mult anticipata GR Corolla. Anuntata in urma cu circa 20 de zile, aceasta se bucura - la randul sau, de un motor turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, cu mentiunea ca valorile maxime urca, in cazul de fata, se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa, pana la 304 CP si 370 Nm.

Toyota GR Corolla

Toyota GR Corolla

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, dupa cum afirmam anterior, cu o cutie manuala cu sase rapoarte, plus doua diferentiale cu alunecare limitata - cate unul pentru fiecare punte in parte, si tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri ar trebui sa dureze, cu pedala de acceleratie la podea, mai putin de 5.5 secunde, potrivit propriilor noastre estimari.

Conceputa special pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf R, impresionanta creatie a japonezilor se bucura inclusiv de numeroase elemente vizuale capabile sa atraga privirile tuturor persoanelor - pasionate de masini ori ba. Este vorba - mai precis, despre spoilere agresiv stilizate, despre aripi proeminente, jante supradimensionate si evacuare tripla, insotite de cealalta parte a portierelor de scaune sport, o tapiterie speciala, instrumente de bord digitale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Toyota GR Corolla
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2022