Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial

Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial
Vesti bune pentru iubitorii de automobile de inalta performanta (in special cele echipate cu patru portiere). Italienii de la Maserati au dezvaluit recent primele fotografii cu cea mai noua generatie a modelului Quattroporte, automobil ce urmeaza a debuta in premiera mondiala la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.
Distribuie pe Facebook

Bucurandu-se mai degraba de o evolutie decat o revolutie a designului exterior, cea mai noua generatie a modelului Maserati Quattroporte se remarca prin linii si forme agresive, dar in acelasi timp elegante.

Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial

Deloc surprinzator, lista cu atractii vizuale porneste inca de la nivelul partii frontale, acolo unde majoritatea elementelor estetice ne duc cu gandul la gama GranTurismo. Mai departe, partea laterala a super-sedanului italian incita publicul devorator de automobile de inalta performanta in special cu ale sale usi fara de rame, insa nu vor fi trecute cu privirea nici clasicele prize de aer montate la nivelul aripilor fata sau aspectul musculos al aripilor spate.

Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial

Si daca tot am ajuns sa discutam de partea din spate a noului Maserati Quattroporte, atunci trebuie precizat ca lista cu picanterii stilistice prezente aici include, dar nu se limiteaza la blocuri optice complet restilizate, eleron integrat in designul portbagajului sau tips cu aspect unic ale sistemului de evacuare.

Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial

In ceea ce priveste interiorul, constructorul din Modena a operat aici imbunatatiri semnificative, viitorii pasageri urmand a face cunostinta cu o lume caracterizata prin lux, opulenta si, nu in ultimul rand, ergonomie. Intr-o alta ordine de idei, asa cum putem observa si din fotografiile oficiale publicate, ultima generatie a automobilului italian beneficiaza de un cockpit imbracat in totalitate in piele si accesorizat cu multiple ornamente din lemn.

Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial

De asemenea, la fel de promitatoare se anunta si lista cu echipamente, printre principalele actractii prezente aici numarandu-se ecranul tactil ce controleaza cel mai probabil sistemul de infotainment al limuzinei, respectiv scaunele spate individuale despartite de o consola ce adaposteste numeroase comenzi.

Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial

Referitor la partea tehnica, majoritatea informatiilor reprezentative lipsesc cu desavarsire la acest moment, oficialii companiei din Modena multumindu-se sa afirme ca ultima generatie a modelului Quattroporte se va lauda cu serviciile unei noi generatii de propulsoare - propulsoare construite la fabrica Ferrari din Maranello, bineinteles.

Noul Maserati Quattroporte, dezvaluit oficial

Daca este insa sa dam crezare celor mai recente zvonuri, noul Maserati Quattroporte va scadea in greutate, in timp ce va adauga cativa milimetri la lungimea totala. Mai mult de-atat, automobilul italian va fi disponibil in compania a numeroase motorizari, pe langa clasicul V8 aspirat de 4.7 litri fiind asteptate sa-si faca aparitia si unitati supraalimentate cu sase sau opt cilindri, atat diesel, cat si pe benzina. In plus, nu este exclus ca modelul constructorului din Modena sa soseasca si intr-o varianta echipata cu tractiune integrala.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Maserati Quattroporte
mai multe