Noul Mercedes AMG GT R este pregatit sa ia cu asalt Goodwood Festival of Speed

Noul Mercedes AMG GT R este pregatit sa ia cu asalt Goodwood Festival of Speed
  • Noul Mercedes AMG GT R a fost surprins in teste
  • Automobilul german ascunde un pachet aerodinamic imbunatatit
  • Sub capota vom regasi cel mai probabil 570 cai putere
Distribuie pe Facebook

Cu camuflajul pus, noua varianta Mercedes AMG GT R a iesit pe strazi si este pregatita sa isi faca aparitia, de data aceasta in toata splendoara sa, la celebrul Goodwood Festival of Speed.

Desi liniile importante ii sunt acoperite, din poze ne putem da seama ca este vorba de o versiune mult mai agresiva, care este gata sa atace oricand cele mai importante circuite din lume, ca si Nurburgring, Spa, Monza sau Silverstone.

Inginerii i-au montat modelului niste detalii care denota faptul ca Aston Martin Vantage GT12 sau Porsche 911 GT3 au un motiv in plus sa se teama. In partea din fata si-au facut aparitia un splitter, noi prize de aer si niste aripioare din fibra de carbon care au grija ca aerul sa curga lin peste caroseria zvelta.

Mercedes AMG GT R - Poze SpionMercedes AMG GT R - Poze Spion

Desi cei de la Mercedes nu au dat inca date oficiale despre AMG GT R, varianta care va fi prezentata la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri inchinate automobilelor, va avea cu siguranta mici modificari fata de modelul din poze. Se asteapta jante mai mari, noi frane, anvelope sau suspensii mai rigide.

Sub capota va fi prezent acelasi motor V8 turbo de 4 litri, dar care acum va impinge nu mai putin de 570 de cai catre rotile din spate. De asemenea, cu ajutorul unui cuplu mai mare si o cutie de viteze cu 7 trepte si dublu ambreiaj, modelul german va accelera de la 0 la 100 de km/h in 3.7 secunde.

Pretul este si el pe masura intregului pachet, astfel ca cei care vor dori asa ceva in garaj vor trebui sa scoata din buzunar aproximativ 174,460 de euro.

Mercedes AMG GT R - Poze Spion

Mercedes AMG GT R - Poze Spion

Mercedes AMG GT R - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes AMG GT R - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2016