Noul Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh, fotografiat pentru prima oara in Romania! Numai 150 de exemplare exista in toata lumea!

Noul Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh, fotografiat pentru prima oara in Romania! Numai 150 de exemplare exista in toata lumea!
  • Noul Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh, fotografiat pentru prima oara in Romania!
  • Numai 150 de exemplare exista in toata lumea!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu 12 cilindri in V, doua turbine si o capacitate generoasa, de 5.980 de centimetri cubi, pe benzina, lucreaza alaturi de o transmisie automata in noua rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 612 cai putere. Plus 900 de Newton-Metri.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de trei ani si jumatate, inca din prima parte a toamnei lui 2020, cel mai recent Mercedes S-Class din istorie isi intampina, in aceste zile, cumparatorii intr-un numar notabil de versiuni si, totodata, configuratii. Printre multiplele optiuni puse de germani la dispozitia clientilor cu conturi grase in banca si, de asemenea, dare de mana facandu-si loc, inutil de precizat, si o varianta Mercedes‑Maybach S 680, ce se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, lista atractiilor principale culminand cu lungimea de peste 5.400 de milimetri.

Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh by Virgil Abloh by Virgil Abloh

Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh by Virgil Abloh by Virgil Abloh

Oferita alaturi de un motor V12 biturbo de sase litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu noua trepte de viteza pentru a livra rotilor de pe ambele punti nu mai putin de 612 CP, plus 900 Nm, pe benzina, luxoasa masinarie se mai poate lauda si cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in exact 4.5 secunde. Viteza de top este, daca mai trebuia cumva mentionat, limitata la 250 km/h, pe cand consumul mediu nu depaseste 14.2 litri la 100 de kilometri.

Acelasi incredibil Mercedes‑Maybach S 680 reprezinta, de altfel, si subiectul principal al materialului nostru, un astfel de autoturism fiind surprins de curand, in urma cu doar sapte zile, pe strazile din Romania. Finisat, la nivelul departamentului exterior, intr-o combinatie contrastanta de negru si de bej, automobilul cu pricina este una dintre cele 150 de unitati ale seriei Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh, semnata de Virgil Abloh.

Disponibila, la mana a doua, la preturi care se apropie de suma de 600.000 de dolari, exclusivista creatie in patru portiere pluseaza cu tapiterie confectionata din piele perforata partial, cusasturi realizate sub forma de carouri, scaune fata / spate individuale, cu actionare electrica si, desigur, alte functii de confort.

Fiecare Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh a fost comercializat alaturi de o cutie ce continea si o macheta 1/18 a masinii.

Mercedes‑Maybach S 680 by Virgil Abloh by Virgil Abloh by Virgil Abloh

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2024