Noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY celebreaza 45 de ani de perfectiune

In cazul in care ai ratat sansa de a pune mana pe unul dintre cele 40 de exemplare ale deja-legendarului CL65 AMG 40th Anniversary Edition, Mercedes-Benz iti ofera din nou oportunitatea de a deveni parte integranta a istoriei diviziei de inalta performanta AMG.
Distribuie pe Facebook

Botezata sugestiv Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY, cea mai noua capodopera a artizanilor din Affalterbach celebreaza 45 de ani de glorie si pasiune. 45 de ani de rafinament si inalta performanta impachetati intr-un automobil ce poate fi confundat, cu foarte mare usurinta, cu limita superioara a perfectiunii. Iar in sustinerea acestei afirmatii vin numeroasele atingeri 'speciale' livrate odata cu noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY.

Noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY celebreaza 45 de ani de glorie si pasiune

Inca de la bun inceput, elegantul-dar-agresivul roadster iese in evidenta datorita liniilor si formelor sale atent-sculptate, peste care a fost turnata o noua-si-exclusivista nuanta de gri, ce poarta denumirea de 'designo magno graphite'. O finisare usor-asemanatoare cu cea a caroseriei a fost utilizata si la nivelul jantelor pe 19, respectiv 20 inci - fata / spate, ce poarta semnatura departamentului AMG Performance Studio.

Noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY celebreaza 45 de ani de glorie si pasiune

In ceea ce priveste interiorul, cuvintele de ordine sunt reprezentate de termenii 'lux' si 'rafinament'. Mai exact, avem de-a face cu un 'lux' si 'rafinament' la superlativ, printre numeroasele atractii principale numarandu-se pielea in doua culori, cusaturile in forma de carouri si, nu in ultimul rand, insertiile de fibra de carbon. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici dotarile de top, sistemul audio de inalta fidelitate Bang & Olufsen BeoSound fiind doar o dovada in acest sens.

Noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY celebreaza 45 de ani de glorie si pasiune

Sub capota, noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY ascunde acelasi urias V12 biturbo de sase litri, ce propulseaza si versiunea standard. Drept urmare, asta inseamna ca viitorii clienti vor avea la dispozitie nu mai putin de 630 cai putere si 1.000 Newton-Metri care, odata livrati rotilor spate de transmisia automata cu sapte rapoarte, ii imprima roadster-ului german de inalta performanta o viteza maxima de 250 km/h (limitata electronic). Iar asta dupa ce acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai patru secunde.

Noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY celebreaza 45 de ani de glorie si pasiune

Noul Mercedes SL65 AMG 45th ANNIVERSARY, ce va fi construit intr-o serie limitata la 45 de exemplare, urmeaza a fi disponibil la vanzare incepand cu luna septembrie a acestui an. Pretul de pornire nu a fost momentan anuntat, insa este de asteptat ca acesta sa depaseasca pragul celor 250.000 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes-Benz SL65 AMG 45th ANNIVERSARY
mai multe