Nu credea ca o s-o vada vreodata. Doar 40 de masini vor exista in toata lumea, iar el a filmat una recent

Nu credea ca o s-o vada vreodata. Doar 40 de masini vor exista in toata lumea, iar el a filmat una recent
  • Noul Bugatti Divo a fost surprins de curand in Germania
  • Automobilul de 1500 CP costa cinci milioane de euro
  • Productia totala va fi limitata la numai 40 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Avand la baza versiunea Chiron, noul Bugatti Divo aduce in prim plan o caroserie complet restilizata, care imprumuta numeroase elemente de la conceptul Vision Gran Turismo. De cealalta parte, sistemul de propulsie a ramas neschimbat si consta in continuare intr-o unitate de 1.500 CP.

Prezentata cu surle si trambite in vara anului trecut, cea mai speciala varianta de pana acum a noului Bugatti Chiron este comercializata sub denumirea de Divo si arata complet diferit de automobilul aflat la baza. Numai la nivel de caroserie, ce este drept, acolo unde putem observa numeroase elemente de design imprumutate de la conceptul Vision Gran Turismo, prezentat in cursul lui 2015.

Sub capota, impresionanta masina a companiei din Molsheim gazduieste in continuare o unitate cu 16 cilindri si patru turbine, capabila sa produca - mai mult sau mai putin surprinzator - o putere maxima de 1.500 de cai. Asemanarile de ordin tehnic continua cu transmisia de tip DCT si tractiunea integrala, in timp ce principala diferenta o reprezinta viteza de top, de doar 380 km/h, in cazul de fata.

Asa cum precizam inclusiv anterior, in urma cu mai bine de opt luni, Bugatti va limita productia noului Divo la numai 40 de exemplare, de unde si pretul de vanzare de cinci milioane de euro. Pentru moment, nimeni nu poate spune cu exactitate data la care se va da startul vanzarilor, insa este bine de stiut ca exista cel putin un prototip in teste, pe strazi, surprins recent in Lutjensee, Germania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2019