Nu exista Mercedes, BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Daca vrei limuzina suprema, ASTA e masina ta

Nu exista Mercedes, BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Daca vrei limuzina suprema, ASTA e masina ta
  • Nu exista Mercedes, BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva
  • Daca vrei limuzina suprema, ASTA e masina ta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu 12 cilindri in V si o capacitate uriasa - de 6.75 litri, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 571 de cai. Plus 900 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ cinci ani, actuala generatie a exclusivistei masini oferite de compania Rolls-Royce sub denumirea de Phantom a primit de curand - pe parcursul zilelor anterioare, nenumarate imbunatatiri. Privita de la exterior, noua versiune a luxoasei limuzine cu o lungime de peste 5.7 metri se remarca in special prin grila iluminata a radiatorului - ce are ca sursa principala de inspiratie proaspat relansatul Ghost, presupunand ca mai era nevoie de o astfel de mentiune si precizare.

Rolls-Royce Phantom Facelift

Aceeasi echipa de la nivelul departamentului de design a tinut sa adauge in meniul specific respectivei variante - mai mult sau mai putin surprinzator, si o pereche de faruri acompaniate, la interior, de elemente care aduc aminte de plafonul instelat din cabina. Aparent.

Lista atractiilor exterioare continua cu un set de jante sub forma de disc - inspirate de exclusivistele masini oferite de compania Rolls-Royce in anii 1920, pe cand seria modificarilor aduse - pe parcursul zilelor anterioare, de cealalta parte a portierelor, actualei generatii a luxoasei limuzine botezate Phantom consta intr-un volan nou si atat. O situatie similara defineste si motorul de sub capota: un V12 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 6.75 litri, ce livreaza si in cazul de fata, rotilor spate, 571 CP, plus 900 Nm, evident.

Rolls-Royce Phantom Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Rolls-Royce Phantom Facelift
mai multe