Nu i-a venit sa creada ca-l vede deja pe strada. Uite cum arata, de fapt, noul Audi RS6 Avant!

Nu i-a venit sa creada ca-l vede deja pe strada. Uite cum arata, de fapt, noul Audi RS6 Avant!
  • Audi a lansat un nou RS6 in urma cu mai bine de o luna
  • Modelul german ofera in continuare un V8, dar cu 600 CP
  • Sprintul pana la suta dureaza acum doar 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Sub capota, super-break-ul companiei germane vine cu o motorizare V8 twin-turbo, de patru litri si 600 de cai putere. Suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.6 secunde.

Chiar daca n-au trecut nici sase saptamani de la momentul lansarii sale, noul Audi RS6 Avant a fost surprins deja complet necamuflat, pe strazile Europei. Exemplarul care face acum deliciul internautilor prezinta o caroserie de culoare gri deschis, cu numeroase elemente finisate in negru si jante cu design in cinci spite.

Doua-trei cadre de la nivelul interiorul ar fi desavarsit aceasta scurta sesiune foto, insa cum respectivele imagini lipsesc din peisaj... ei bine, nu putem decat sa trecem mai departe si sa amintim de propulsorul ascuns sub capota.

Este vorba, evident, despre un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, care vine cu 600 de cai putere dintr-o capacitate de patru litri. De livrarea valorii in cauza catre toate cele patru roti se ocupa o cutie automata cu opt rapoarte, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 3.6 secunde.

In stilul caracteristic automobilelor germane de inalta performanta, noul Audi RS6 Avant a fost limitat la "doar" 250 km/h, dar clientii au posibilitatea - contracost, evident - sa mute aceasta limita de viteza la 305 kilometri pe ora.

Audi RS6 Avant - Poze reale

Audi RS6 Avant - Poze reale

Audi RS6 Avant - Poze reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2019