Nu-i o nava spatiala, ci noua masina de strada a celor de la Aston. Imagini reale cu extraterestrul AM-RB 001

Nu-i o nava spatiala, ci noua masina de strada a celor de la Aston. Imagini reale cu extraterestrul AM-RB 001
  • Avem primele imagini reale cu noul Aston Martin AM-RB 001
  • Modelul cu pricina impresioneaza in special prin design-ul radical al caroseriei
  • Propulsia este asigurata de un motor V12 aspirat natural
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite in cursul zilei de ieri, noul Aston Martin AM-RB 001 revine astazi in mai multe fotografii reale ce surprind aproape perfect... "ciudatenia" design-ului exterior.

Dupa saptamani si chiar luni intregi de asteptare, iata ca zvonurile conform carora Aston Martin pregateste un hypercar alaturi de specialistii Red Bull Racing au devenit in cele din urma realitate.

Prezentat oficial in cursul zilei de ieri, noul AM-RB 001 impresioneaza in special prin design-ul radical al caroseriei, ce ne impinge cu gandul la o nava spatiala creionata de cele mai stralucitoare minti ale planetei.

Tinand insa cont de categoria in care se inscrie, fiecare linie a hypercar-ului dezvoltat de Aston Martin impreuna cu specialistii Red Bull Racing are mai degraba un rol functional decat unul estetic.

Aston Martin AM-RB 001 - Poze RealeAston Martin AM-RB 001 - Poze Reale

Asa se explica intr-o oarecare masura si lipsa oglinzilor retrovizoare, in locul acestora urmand a fi montate camere de filmat - ale caror imagini vor ajunge in atentia soferului multumita display-ului montat la nivelul bordului.

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... se pare ca noul AM-RB 001 se va bucura de serviciile unei motorizari cu 12 cilindri in V care, aparent, nu are nicio legatura cu unitatea de pe DB11.

Lista cu ingrediente magice este completat de un sistem de recuperare a energiei cinetice rezultata la franare, care ar putea fi folosit pentru mersul cu spatele. Nu de alta, dar cutia de viteza nu va avea si o treapta pentru marsarier.

Aston Martin AM-RB 001 - Poze Reale

Aston Martin AM-RB 001 - Poze RealeAston Martin AM-RB 001 - Poze RealeAston Martin AM-RB 001 - Poze Reale

Momentan, informatiile exacte cu privire la puterea maxima sau performantele hypercar-ului dezvoltat de Aston Martin impreuna cu specialistii Red Bull Racing lipsesc cu desavarsire.

Stim, in schimb, ca noul AM-RB 001 isi propune sa atinga valoarea magica de 1:1 atunci cand vine vorba despre raportul putere / masa. Asta ar putea insemna ca greutatea nu va depasi in cazul de fata pragul celor 1.000 kilograme.

Dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, automobilul cu pricina va avea o productie limitata la cel mult 175 de exemplare, dintre care 150 pentru strada si 25 pentru curse.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Aston Martin AM-RB 001 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2016