Numai sa-l auzi si ti se face pielea de gaina. 'Ragetul' celui mai mare cosmar al sefilor AMG si M

Numai sa-l auzi si ti se face pielea de gaina. 'Ragetul' celui mai mare cosmar al sefilor AMG si M
  • Noul Jaguar XE SV Project 8 ascunde sub capota un motor V8
  • Puterea maxima anuntata se invarte in jurul valorii de 600 CP
  • Viteza de top depaseste pragul celor 320 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Jaguar continua prezentarea noului XE SV Project 8 cu trei materiale video speciale, ce ne aduc inclusiv sunetul motorului V8 de cinci litri si 600 cai putere.

Din Marea Britanie vine cel mai puternic automobil de clasa medie al planetei, sub forma noului Jaguar XE SV Project 8. Produs intr-o editie limitata la numai 300 exemplare, respectivul model este pus in miscare de o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V, de cinci litri si 600 CP.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic oferit in cazul de fata, tot acest exercitiu avand ca rezultat un sprint de la 0 la 96 km/h in 3.3 secunde. Plus o viteza maxima de peste 320 kilometri pe ora, daca mai conta cumva.

Asa cum ii sta bine unui automobil de teapa sa, noul Jaguar XE SV Project 8 mai dispune si de o suspensie complet modificata de cea a versiunii standard, dar si de un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice. Nu lipsesc din mediu, de asemenea, nici imbunatatirile de ordin aerodinamic.

Intr-o alta ordine de idei, impresionantul model britanic iese in evidenta prin spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si o capota ventilata a motorului sau un eleron posterior ajustabil. Jantele masoara 20 inch si sunt realizate dintr-un aliaj forjat.

La interior, noul Jaguar XE SV Project 8 ofera in standard o configuratie cu locuri pentru patru persoane. Optional insa, clientii pot opta inlocuirea banchetei spate cu un roll cage... binevenit in cazul unui incident nefericit petrecut la mare viteza, pe circuit (sau nu).

Profitam de acest ultim rand pentru a reaminti ca impresionantul model britanic de 600 cai putere va fi produs in doar 300 exemplare. Fiecare dintre respectivele automobile vor fi apoi vandute la un pret care porneste de la suma de - mare atentie!, 149.995 lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2017