Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Noua masina e unica-n lume si arata complet diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta

Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Noua masina e unica-n lume si arata complet diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta
  • Numai un singur om de pe Pamant o poate avea
  • Noua masina e unica-n lume si arata complet diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta
  • de culoare verde. Si diferite componente regasite in echiparea masinilor de curse
Distribuie pe Facebook

Un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de 7.3 litri completeaza pachetul disponibil in cazul de fata.

Anuntat la jumatatea lunii septembrie a anului trecut, singurul Aston Martin Victor din lume poate fi admirat, saptamanile acestea, la reprezentanta companiei britanice din Antwerp, Belgia. Masina, care are la baza sasiul monococ din fibra de carbon al vechiului One-77, se remarca numaidecat prin blocurile optice rotunde de la nivelul partii frontale, capota atent sculptata a motorului, dar si prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata.

Meniul specific departamentului exterior continua cu difuzorul masiv specific partii posterioare a caroseriei, portbagajul cu eleron integrat si jantele din aliaj cu aspect retro, in timp ce tapiteria din piele verde si detaliile inspirate din lumea sporturilor cu motor se numara printre atractiile principale ale interiorului.

Dupa cum precizam si anterior, singurul Aston Martin Victor din lume gazduieste in compartimentul motor un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de 7.3 litri, modificat de specialistii Cosworth pentru a livra rotilor aflate pe puntea spate undeva in jurul a 836 de cai putere. Atat pretul de achizitie, cat si performantele raman un mare mister, compania britanica preferand sa se limiteze la a anunta ca o cutie manuala completeaza pachetul tehnic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2021