Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1984 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1984 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1984 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu patru cilindri in linie si o capacitate de 998 de centimetri cubi, pe benzina, dezvolta undeva in jurul a 41 de cai putere.

Iese numaidecat in evidenta prin farurile duble, de dimensiuni generoase, insa nici grila plina a radiatorului ori evacuarea dubla nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic.

Opera specialistilor de la Tickford, fosta divizie de coachbuilding de la Aston Martin, urmatorul Mini 1000 HLE pluseaza cu elemente din piele fina si detalii din lemn de nuc, ambele material fiind preluate din oferta celebrului constructor auto cu sediul in regiunea Gaydon, seria vestilor bune continuand cu scaunele sport Recaro.

Construit pentru un print din Arabia Saudita, in schimbul unei sume de aproximativ 50.000 de lire sterline, exclusivistul exemplar se mai bucura si de o instalatie audio de la Clarion. Potrivit primelor informatii si detalii oferite publicitatii.

Nota de plata nu ramane, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, anuntul de vanzare dezvaluind, in schimb, ca viitorul cumparatori va fi intampinat, sub capota, de un propulsor in patru cilindri, cu o capacitate de 998 de centimetru cubi, proiectat pentru a livra persoanei de la volan 41 de cai putere.

Mini 1000 HLE by Tickford

Mini 1000 HLE by Tickford

Mini 1000 HLE by Tickford

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mini 1000 HLE by Tickford
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2023