Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1996 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Un motor aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate de cinci litri promite sa livreze celui de la volan undeva in jurul a 320 CP - conform anuntului de vanzare.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica de alb si dotata cu pachetul aerodinamic AMG, insa nici farurile masive, cu stergatoare in echipare, ori jantele cu diametrul de 18 inch, plus cinci spite, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

Oferit in schimbul unei sume de 169.500 de euro, acelasi Mercedes SL500 construit in urma cu circa 27 de ani se mai poata mandri, la nivelul departamentului exterior, atat cu un plafon panoramic urias, cat si cu o evacuare dubla, pe cand meniul de la interior culmineaza cu tapiteria Designo Picasso de culoare rosie - cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc nici scaunele fata cu reglare electrica, dar nici bancheta spate cu locuri individuale.

Comandat, de nou, de un dealer de arta din Germania, nonconformistul model - ce se afla, zilele acestea, in posesia unei companii neerlandeze, se bucura de serviciile unui propulsor V8 de 4.973 de centimetri cubi, aspirat natural. Sinonim cu un total de 320 de cai putere - dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Mercedes SL500 de vanzare

Mercedes SL500 de vanzare

Mercedes SL500 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Mercedes SL500 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2023