Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2001 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2001 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2001 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine - pe benzina, livreaza rotilor de pe ambele punti, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte, undeva in jurul a 381 de cai putere.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de violet - pe nume Bordeaux Violet, insa nici jantele din aliaj cu un numar de noua spite nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Lista atractiilor principale continua - la nivelul departamentului exterior, cu spoilere agresiv stilizate, plus praguri proeminente, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare gri.

Audi RS4 Avant in Bordeaux Violet

Asamblat acum mai bine de zece ani, urmatorul Audi RS4 Avant ofera, in schimbul a 159.000 de euro, si o motorizare V6 twin-turbo - de 2.7 litri, pe benzina. Capabila sa livreze ambelor punti - printr-o transmisie manuala cu sase trepte, 381 CP.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc suspensia mai joasa, franele de la AP Racing ori, daca mai trebuia precizat, evacuarea dubla, respectivelor elemente alaturandu-i-se si un volan sport - cu design in trei spite.

Singurul Audi RS4 Avant B5 in nuanta Bordeaux Violet, modelul in cauza se bucura si de alte elemente demne de precizat - precum scaunele sculptate atent, cu reglare electrica. Sau - la fel important de mentionat, navigatia cu display color.

Audi RS4 Avant in Bordeaux Violet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi RS4 Avant in Bordeaux Violet
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2023