Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu opt cilindri in V si doua turbine de dimensiuni generoase livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 720 de cai.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta atipica de rosu, cu unele tente de portocaliu, insa nici plafonul de culoare neagra, jantele forjate pe 20 de inch sau multiplele elemente realizate din fibra de carbon nu ar trebui sa treaca neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu absolut nimic.

Ferrari F8 Tributo de vanzare

Ferrari F8 Tributo de vanzare

Oferita in schimbul unei sume de aproape jumatate de milion de dolari, cu viitorul client avand de achitat undeva in jurul a 475.000 de dolari, aceeasi masina Ferrari F8 Tributo din 2021 se mai poate lauda, in cabina, de cealalta parte a portierelor, si cu o tapiterie din piele in doua culori contrastante, proprietarul original alegand sa mearga pe o combinatie neobisnuita, compusa din, atentie, galben si albastru.

Din meniu nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, nici scaunele cu functie de reglare electrica, instalatia audio de inalta fidelitate, dezvoltata de specialistii JBL sau, din nou, detaliile realizate din fibra de carbon. Nenumarate priviri vor atrage si volanul cu indicator de schimbare a vitezei, si display-ul color pentru pasager.

Acompaniata de un rulaj de 314 de kilometri, potrivit anuntului de vanzare publicat pe un site de specialitate, respectiva reteta se va mai putea lauda si cu un motor pe masura: un V8 bi-turbo cu capacitatea de 3.9 litri, proiectat pentru o putere totala de 720 de cai, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 2.9 secunde, dupa cate se spune.

Ferrari F8 Tributo de vanzare

Ferrari F8 Tributo de vanzare

Ferrari F8 Tributo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Ferrari F8 Tributo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2022