Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa procesul de dezvoltare s-a intins, aparent, pe parcursul a doi ani.

Rolls-Royce incepe in forta luna februarie, celebrul producator de masini de lux din Goodwood publicand, in cursul zilei de astazi, primele fotografii si detalii ale noului Phantom Orchid. Creat special pentru un client din Singapore, proiectul companiei britanice are la baza versiunea cu ampatament marit a gamei de produse Phantom si se remarca, la exterior, printr-o nuanta custom de alb, acompaniata de tente de violet si particule de sticla pentru un efect perlat, conform unui comunicat.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta meniul de la nivelul departamentului interior, acolo unde exemplarul creat in colaborare cu Helen Amy Murray reuseste sa se diferentieze numaidecat de celelalte unitati Phantom de ultima generatie prin bordul decorat cu orhidee brodate 3D pe satin din matase, dupa cate se spune.

Acelasi Rolls-Royce Phantom Orchid a mai pregatit, printre altele, si un propulsor in 12 cilindri, de 6.75 litri, supraalimentat cu doua turbine pentru un total de 571 CP. Potrivit fisei cu specificatii tehnice, publicata pe parcursul saptamanilor anterioare, impozanta masina de lux reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 5.3 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la atingerea a 250 de kilometri pe ora.

Rolls-Royce Phantom Orchid

Rolls-Royce Phantom Orchid

Rolls-Royce Phantom Orchid

Rolls-Royce Phantom Orchid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Rolls-Royce Phantom Orchid
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2022