Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere de 765 de cai. Asa cum o sugereaza, de altfel, si denumirea sa.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de alb si insotita de multiple detalii realizate din fibra de carbon, insa nici jantele din aliaj de culoare negra sau evacuarea cvadrupla nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva.

Meniul specific departamentului exterior continua, printre altele, cu un eleron activ si portiere cu deschidere verticala, pe cand interiorul scoate la iveala si o tapiterie din piele. Acompaniata de diferite elemente din Alcantara, de cusaturi contrastante si, din nou, de piese din fibra de carbon.

Iesit, de curand, de pe linia de asamblare, urmatorul McLaren 765LT Spider se mai poate lauda, de asemenea, si cu un propulsor in opt cilindri. Cu doua turbine, plus o capacitate de 3.994 de centimetri cubi, de unde si un total de pana la 765 CP.

Prin urmare, decapotabila marcii britanice promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 2.8 secunde. De cealalta parte, proba 0-200 km/h ar trebui sa devina realitate in 7.2 secunde, potrivit companiei producatoare.

Reteta caracteristica acesteia promite, mai mult ori mai putin surprinzator, si un 0 - 400 de metri in zece secunde, amatorii de senzatii extreme putand experimenta si o viteza de top de aproximativ 330 de kilometri pe ora. Suna bine, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
mai multe