Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, pe benzina, lucreaza alaturi de doua turbine de dimensiuni generoase si o transmisie automata cu un numar de noua rapoarte pentru a livra celui de la volan un total undeva in jurul a 585 de cai putere si 800 de Newton-Metri. Potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta mata de maroniu, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 21 inch, acompaniate de spite stilizate sub forma literei Y, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu unele elemente de la nivelul spoilerului fata, cu prelungirile destinate pragurilor laterale si difuzorul caracteristic spoilerului spate realizate din fibra de carbon. Pe cand meniul de la interior...

... debuteaza cu o tapiterie din piele de culoare neagra, insotita de cusaturi albe, de insertii de microfibra Dinamica si, din nou, de detalii din fibra de carbon. Nu lipsesc din peisaj, mai mult sau mai putin surprinzator, nici scaunele cu functie de masaj.

Oferita in schimbul unei sume de 309.800 euro, aceeasi piesa Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ a mai pregatit si o instalatie audio de inalta fidelitate, marca Burmester. Si un display central masiv, instrumente de bord digitale, iluminare ambientala.

Fabricat in septembrie 2022, spectaculosul automobil cu doua portiere si un plafon retractabil din material textil ascunde sub capota, in compartimentul motor, un V8 bi-turbo cu o capacitate cilindrica de 3.982 de centimetri cubi. Proiectat pentru a...

... livra rotilor de pe ambele punti un total sinonim cu 585 CP si 800 Nm. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 3.6 secunde, conform spuselor conducerii companiei productoare.

Exclusivistul exemplar pluseaza cu o viteza de top de 315 kilometri pe ora, astfel ca discurile de franare carbon-ceramice, scoase in evidenta de etrierele aurii, ar trebui sa fie binevenite. Asemeni, de ce nu, suspensiei ajustabile si directiei integrale.

Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ de vanzare

Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ de vanzare

Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ de vanzare

Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2022