Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor cu sase cilindri in V si doua turbine - proiectat special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 540 de cai.

Finalul anului 2022 marcheaza debutul unui nou super model de la Zagato - celebra casa italiana de design publicand, in cursul zilei de marti, primele fotografii si detalii oficiale ale fabuloasei Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Doar un singur astfel de model va parasi - dupa cate se pare, linia de productie, impresionantul unicat luand forma unui coupe cu alura de fastback si aripi laterale proeminente, sculptate atent.

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Construita pe o varianta modificata a binecunoscutei platforme Giorgio, folosita, de altfel, si de Stelvio, fabuloasa sportiva in doua locuri se mai poate lauda, la exterior, si cu o parte frontala agresiv stilizata - livrata in compania unor prize masive de aer, cu un difuzor spate urias, condimentat cu o evacuare dubla, instalata central, cu un set de jante supradimensionate.

In interior - de cealalta parte a portierelor, Zagato a dotat spectaculoasa Alfa Romeo Giulia SWB Zagato cu scaune din carbon si cusaturi contrastante, pe cand propulsia este asigurata de o unitate V6 biturbo cu capacitatea de 2.9 litri, dezvoltata pentru a livra persoanei de la volan circa 540 de cai putere. Din peisaj nu lipseste nici cutia manuala in sase rapoarte, performantele ramanand - in schimb, un mister.

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Alfa Romeo Giulia SWB Zagato
mai multe