"O conduc de numai patru minute, dar mi-o doresc deja". Noua generatie l-a lasat cu gura cascata

"O conduc de numai patru minute, dar mi-o doresc deja". Noua generatie l-a lasat cu gura cascata
  • Mercedes a lansat anul trecut o noua generatie a break-ului E63 AMG
  • Sub capota se ascunde acum un propulsor V8 bi-turbo cu pana la 603 CP
  • Exemplarele mai bine echipate vor ajunge sa coste peste 115.000 $
Distribuie pe Facebook

600 de cai putere sub capota, 0 - 96 km/h in 3.4 secunde si... unul dintre cele mai incapatoare portbagaje ale momentului.

A fost lansat pe piata la inceputul anului trecut si ofera in versiunea de top o motorizare cu 603 CP sub capota. Nu este nici pe departe vorba de vreun produs nou de la companii McLaren ori Ferrari, subiectul principal al acestui material reprezentandu-l un automobil cu cinci portiere.

Germanul Mercedes-AMG E63 S Wagon nu este insa nici pe departe break-ul traditional, la care toata lumea se gandeste. Dupa cum precizam si anterior, modelul companiei din Affalterbach gazduieste in compartimentul motor o herghelie formata din 603 cai.

Sursa puterii consta intr-o unitate cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de patru litri. Pentru un maximum de performanta, in speta o acceleratie de la 0 la 96 km/h in 3.4 secunde, aceasta lucreaza alaturi de o cutie automata in noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Fiind un Mercedes de ultima generatie, noul AMG E63 S Wagon dispune de toate sistemele de siguranta si confort pe care te-ai astepta sa le gasesti la un astfel de automobil, printre care si instrumente digitale de bord sau scaune ventilate.

Un alt detaliu care scoate modelul din Affalterbach din categoria break-urilor traditionale, la care toata lumea se gandeste, este pretul de vanzare. In cazul de fata avem de-a face cu un exemplar care se apropie de 120.000 $, dar se pare ca acesta merita absolut fiecare cent in parte...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2018