O noua serie de imagini ne dezvaluie frumusetea ALFEI 4C

O noua serie de imagini ne dezvaluie frumusetea ALFEI 4C
  • Alfa Romeo a publicat o noua serie de imagini cu modelul 4C
  • Supercarul italian va sosi la vanzare, vara aceasta, si in SUA
  • Versiunea americana va cantari aproximativ 1.050 de kilograme
Distribuie pe Facebook

Cele numai 895 de kilograme inscrise pe lista cu specificatii tehnice au transformat noua Alfa Romeo 4C intr-una dintre cele mai interesante propuneri ale segmentului din care face parte, situatie care se datoreaza in mare masura si celor 240 de cai putere ai motorului turbo de 1.75 litri, ce aduc primii 100 km/h dupa doar 4.5 secunde. Nici una dintre aceste caracteristici nu "arata" insa la fel de bine precum aspectul supercarului italian, lucru scos in evidenta si de ultima serie de fotografii oficiale a rivalului din Torino pentru germanul Porsche Cayman.

Dezvaluita in premiera mondiala in primavara anului trecut, noua Alfa Romeo 4C a reusit sa atraga atentia tuturor pasionatilor de automobile, si asta in special multumita design-ului sau, atat cel interior, cat si cel exterior. Modul in care italienii au creionat numeroasele detalii agresive de la nivelul caroseriei fara a depasi limitele bunul gust au fascinat o lume intreaga, supercarul constructorului din Torino impresionand, de asemenea, si prin interiorul sau simplu, dar remarcabil, ce impleteste cu succes frumusetea si functionalitatea.

Alfa Romeo 4C US - Galerie Foto

Alfa Romeo 4C US - Galerie FotoAlfa Romeo 4C US - Galerie Foto

Iar asta-i doar inceputul. Spre deosebire de majoritatea modelelor din istoria italienilor de la Alfa Romeo, noul 4C nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de partea tehnica, cele numai 895 de kilograme inscrise pe lista cu specificatii tehnice - obtinute cu ajutorul unei constructii ultra-usoare, realizate in mare parte din fibra de carbon - jucand rolul de atractie principala.

Bine, acum nu te gandi ca motorul turbo de 1.75 litri si 240 de cai putere, oferit in compania unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, va trece complet neobservat. Nu de alta, dar pana la urma urmei si unitatea montata central are un rol decisiv in realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4.5 secunde, nu-i asa?

Asadar, acestea fiind spuse, putem rasufla usurati si sa ne bucuram in continuare de ampla galerie foto dedicata noii Alfa Romeo 4C, nu inainte insa de a-i anunta pe cei interesati de un astfel de subiect ca versiunea americana a supercarului italian va fi nevoita sa se multumeasca cu un plus de 155 de kilograme, totalul de 1.050 de kilograme datorandu-se multiplelor insertii de aluminiu de la nivelul sasiului de fibra de carbon, aparute pentru ca automobilul constructorului din Torino sa poata trece de reglementarile de peste Ocean.

Alfa Romeo 4C US - Galerie FotoAlfa Romeo 4C US - Galerie Foto

Alfa Romeo 4C US - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (166) Poze Alfa Romeo 4C US - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2014